top of page

PORTRÆTFOTO

Portrætfoto privat eller til din virksomhed hos Baes Fotografi

Et portrætfoto skaber troværdighed

Når dine kunder skal lære din virksomhed at kende, skal de først og fremmest lære dig at kende. Derfor er det vigtigt, at dine besøgende bliver mødt af levende og professionelle portrætfotos, når de kommer ind på din hjemmeside. Jeg har 25 års erfaring med at tage flotte portrætfotos, der får det bedste frem i folk - især hvis de ikke er vant til at stå bag et kamera!
Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud.

Skil dig ud med et anderledes portrætfoto

Et anderledes produktfoto viser personlighed og skaber en direkte relation til dine kunder. Uden at være useriøs eller fjollet kan det anderledes produktfoto skabe en helt unik effekt og portrættere selve mennesket bag kameraet. På den måde øger det jeres chance for at blive kontaktet, da jeres portrætfotos vil gøre jeres virksomhed ekstra imødekommende over for kunden.
 

Det professionelle portrætfoto er vigtigt for din forretning. I mange tilfælde vil dine besøgende hurtigt forlade din hjemmeside alene på grund af useriøse eller dårlige portrætfotos, kun for at smutte over til konkurrenten. Læg mærke til dette, når du selv vurderer, hvem du vil købe en service hos: Dem, som giver dig et godt og professionelt indtryk af deres forretning.

 

Hvad er et godt portrætfoto?

At tage portrætfotos kan kaldes en kunstart i sig selv. Det handler nemlig om at kunne mærke mennesket på fotoet og male sig et billede af, hvordan denne person er i sin væremåde. På den måde kan man med de rette teknikker skabe portrætfotos, der direkte taler til kunderne og skaber den pålidelighed, det kræver, for at kunden kan beslutte sig for et køb eller samarbejde.

 

Jeg har sociale evner, som gør mennesker trygge ved at arbejde med mig. For mange kan det føles grænseoverskridende at stå foran kameraet. Her sørger jeg for at skabe en afslappet stemning, så personen foran kameraet kan agere naturligt og derved opnå de bedste billeder.

 
Få det bedste frem i dine medarbejdere

Mange kender det: fotoet til dit pas eller kørekort, der bare blev taget alt for hurtigt og på ingen måde viser dine bedste kvaliteter. Sådan skal det ikke være med portrætbillederne af dig og dine medarbejdere. Som en sand menneskekender kan jeg få det bedste frem i selv de mest kameraforskrækkede medarbejdere. Jeg gør fotosessionen til en god oplevelse, hvor medarbejderen vil kunne føle sig tryg og lege med sit udtryk.

 

Alle portrætfotos af dine medarbejdere tages i samme stil, så der er et gennemgående udtryk i hele galleriet af dine medarbejdere. Det er beroligende for øjet at se og giver det gode førstehåndsindtryk af virksomheden.

 
Portrætfoto taget i virksomheden eller i studie

Som landsdækkende fotograf er jeg fleksibel. Har I lidt plads, kan jeg komme ud til jeres virksomhed med mit mobile studie. Det kan være effektivt, hvis I alle er samlet, så vi kan få taget alle portrætfotos på samme dag, og I kan spare tid. I kan også komme ud til mit fotostudie i Hedehusene. Book en tid i dag

bottom of page