top of page

MADFOTO

MADFOTO

Madfotos til at vække appetitten hos dine kunder

Madfotos til ethvert behov

Professionelle madfotos handler om at lade det kreative komme i spil og vise jeres passion for mad gennem kunstneriske fotos, der afspejler lækre råvarer på minimalistisk og farverig vis. Jeg får det bedste frem i jeres råvarer og efterlader dine kunder sultne efter mere.

 

Kom i gang med din første fotosession i dag.

Få det kulørte, eksotiske eller minimalistiske udtryk, du ønsker

Billeder fortæller på mange måder en historie, og det gør sig især gældende for madfotos. I stedet for at beskrive jeres mad med bevingede ord og meterlange afsnit, hvorfor så ikke vise billeder, der siger mere end 1000 ord? Appetitten vækkes som bekendt med øjnene, så arbejder du i restaurations- eller madbranchen, skulle dine kunders munde gerne løbe i vand, når de besøger din hjemmeside. Det er ofte de professionelle madfotos, der afgør, om kunden vælger dig fremfor konkurrenten. Derfor er det her, du bør lægge jeres energi.

 

Jeg er meget teknisk, når det kommer til madfotos, og går meget i de helt små detaljer. Samtidig krydrer jeg det med min kreativitet og kunstneriske sjæl for at gøre noget helt unikt ud af noget meget enkelt og give en ny vinkel, der gør råvarerne og retterne spændende og indbydende. Når det kommer til lidt alternative retter eller retter, der har lidt kedelige farver, er jeg erfaren og har skarpe tricks i ærmet til at få taget de bedste billeder.

 
Hvad er et godt madfoto?

Et professionelt madfoto er indbydende og leger med udseendet på ingredienser og råvarer for at give det hele et magisk spil. Med mit erfarne øje kan jeg se kreative muligheder i ethvert motiv, så det giver blikfang og skaber et professionelt udtryk omkring din virksomhed. Jeg spicer gerne op med små detaljer eller et særligt fokus på en bestemt ingrediens. Det kan gøres på mange forskellige måder, og det kommer helt an på det udtryk, du ønsker at skabe.

 

Madfotos kan opstilles på mange forskellige måder. Det nordiske køkken opstilles ofte på en rustik og minimalistisk måde, mens det indiske, thailandske eller mexicanske køkken gerne opstilles mere eksotisk og farverigt. I kan skabe jeres eget helt unikke udtryk med madfotos, så overvej jeres stil, og så finder vi i fællesskab den bedste løsning.

 

Kontakt mig i dag og få en uforpligtende snak om jeres behov.

 

Madfotos i professionelt studie med køkken

Som madfotograf er jeg meget fleksibel. Jeg er landsdækkende og kan komme ud med mit grej, hvor vi kan tage billeder i jeres egne lokaler. I mit fotostudie i Hedehusene har jeg køkken, så her kan vi også skabe de rette rammer for de bedste madfotos. På den måde er det helt op til jer, om I ønsker at få taget jeres madfotos i kontekst med jeres eget miljø, eller om de skal tages i mit studie.

 

Prisen afhænger af projektets type og omfang. Men én ting er sikker: Du får den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Få et skarpt tilbud i dag

bottom of page