top of page

ERHVERVSFOTO

ERHVERVSFOTO

Erhvervsfotos af professionel fotograf hos Baes Fotografi

Erhvervsfotos til at flashe dit brand

Få taget professionelle erhvervsfotos til at give et indblik i din virksomhed. Kunder nyder at komme bag kulissen, hvor de kan se, hvor og hvordan magien sker. Erhvervsfotos kan også præsentere jeres holdånd, jeres sociale samvær eller glimt fra hverdagen på kontoret.

 

Kontakt mig i dag - sammen finder vi frem til den bedste løsning til dine behov.

 

Sådan foregår det

Vi aftaler sammen de forskellige lokationer, I har brug for, til at præsentere jeres virksomhed fra den bedste vinkel. Det kan også være fotos af for eksempel transportmidler, liv på kontoret, events eller lignende. Sammen finder vi ud af, hvad der er vigtigst at fortælle omkring jeres virksomhed igennem erhvervsfotos. Herefter planlægger vi en dag, hvor jeg kommer ud til de forskellige locations og får taget billederne. Her er det en fordel, at vi har en projektleder på planlægningen, så vi er sikre på at få skudt netop den del af jeres virksomhed, der er vigtig for jer.

 

Hvad er et godt erhvervsfoto?

Et professionelt erhvervsfoto viser jeres virksomhed fra den bedste vinkel. Det kan være ved at flashe jeres kompetencer med billeder, hvor I gør, hvad I er bedst til. Det kan også være billeder, hvor I viser virksomheden og alle jeres flotte faciliteter frem. Begge dele skaber det professionelle indtryk og giver kunden lyst til at høre mere om jer. En virksomhed uden erhvervsfotos er som sådan en virksomhed uden et brand. Det er netop det, der fastslår jeres identitet på markedet og gør, at kunderne kan opdage de unikke kvaliteter, der adskiller jer fra konkurrenterne.

 

Et erhvervsfoto kan være en udfordrende opgave. Det kan være, I har brug for billeder, hvor et køretøj, en maskine eller mennesker er i bevægelse. Med en uøvet fotograf kan det hurtigt give et sløret og sjusket billede. Men efter at have arbejdet med erhvervsfotos og lokationsbilleder i 25 år kender jeg alle de gode tricks og ved, hvordan vi viser jeres virksomhed frem på allerbedste vis. Jeg er teknisk og nørdet med de helt små detaljer i forhold til lys, opsætning og alt andet, der spiller ind. Derfor kan jeg garantere jer knivskarpe billeder til jeres hjemmeside, brochure m.v.

Er I på udkig efter portrætfotos eller produktfotos til virksomheden, er jeg også fotografen, I mangler. Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres behov.

 

Hvad er prisen for erhvervsfotos?

Søger du en knivskarp pris på professionelle erhvervsfotos, er du kommet til det rette sted. Hvad end du skal bruge en hel serie af erhvervsfotos, eller om du blot skal bruge en lille håndfuld billeder til din hjemmeside, finder vi en god løsning til dine behov. Jeg fører konkurrencedygtige priser og går samtidig aldrig ned på den høje kvalitet. Flere af mine kunder bruger fast min service til deres erhvervsfotos, når der skal opdateres og skabes liv på hjemmesiden. På den måde har jeg haft et samarbejde med flere af dem i over 10 år. Det er smart for dem, da de altid kan tage fat i mig, hvis de har brug for nye billeder.

 

Jeg kan også finde en god pris til dit næste projekt. Få et uforpligtende tilbud i dag

bottom of page