top of page
  • Marie-Louise Baes

På Byggepladsen

Jaaaa! Jeg var i dag ude og fotografere på en byggeplads. Og det var anden gang jeg var afsted på denne lokation. Sidst jeg var her havde de endnu ikke lagt de store jernbjælker op, og de skulle altså fotograferes i dag inden det hele bliver pakket ind i gips og vægge og flot finnish.


Jeg har altid mit stativ og forskellige objektiver med til disse opgaver. Det kan være meget forskelligt at regne på lyset, vinklen og kompositionen.


Nå, men der er også påkrævet ordentligt og sikkert arbejdstøj til sådan en opgave. Ja, jeg ser så snedig ud i mit outfit:-)


Billederne er taget for Triplan A/S, som bla. laver indendørs glasvægge.

Her er et foto fra første gang jeg var afsted.

Det er jo et stort sted, og lidt svært at forestille sig hvordan det ser ud færdigt.


39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page